Logg inn på din profil.

skriv inn din epost adresse:
Skriv inn ditt passord
Glemt passord?

eller
Foreldre/foresatte eller elever over 18 år oppretter en profil her NB: kun en profil pr. familie:

Velkommen til nettpåmelding til kurs hos Attic!
Påmeldingen for våren 2022 er åpen.

-Eksisterende kunder oppgir samme epost som tidligere.
-Deretter bruk "Glemt passord"-funksjonen.
-lag nytt passord bestående av minimum 8 bokstaver eller tegn (passordet skal ikke inneholde din mailadresse)
-SMS pinkode-funksjonen utgår.

Personen som foretar nettpåmeldingen må være over 18 år. Vedkommende blir juridisk ansvarlig for påmeldingen, og tilhørende faktura.  

Det skal betales et forhåndsbeløp på kr. 300,- pr. kurs via Vipps eller Visa/Mastercard. Dette krever at du har Visa/MasterCard og din bankkodebrikke tilgjengelig. Forhåndsbetalingen trekkes fra fakturaen du mottar senere.  

E-postadressen du registrerer må være til en mail du sjekke ofte. Ordrebekreftelse sendes umiddelbart etter påmelding. Faktura kommer to uker ut i semesteret. 

Det er en fordel å ha notert kursnummer før du starter påmeldingen.  Du har 30 minutter fra du logger deg inn, til du må registrere forhåndsbetalingen. Etter 30 minutter har gått, må du logge deg inn og registrere kursene på nytt.

Nye elever eller dere som er usikre på valg av kurs, bør ta kontakt med vårt kontor for veiledning og prøvetime.  

ATTIC  Dans, scenekunst, pilates & yogasenter, Tlf: 41 52 21 80, Epost: attic@drammen.kommune.no Post:Skogliveien, 4, 3047 Drammen

 

 

 

 

 

 

Tilgjengelighet
Lukk

Betingelser hos Attic

1) Avmelding

Det er bindende påmelding. Vi kan kun tilby gratis prøvetime hvis det er ledig plass på kurset ved oppstart. Vi kan ikke holde av plass for prøvetime, da de som melder seg på har førsteprioritet til plassene. Den foresatte må være over 18 år.

2) Sykdom

Ved langvarig sykdom (mer enn 3 uker), refunderes semesteravgift avregnet fra sykemeldingsdato, mot fremvist legeerklæring. 

3) Avlysning av timer

Det kan forekomme avlysning av timer på grunn av sykdom eller andre årsaker. Dette kompenseres ikke med redusert semesteravgift.
Disse timene blir tatt igjen ved en senere anledning. Det informeres om avlysninger og ekstratimer via e-post og/eller SMS til elevens "foresatte".

4) Force Majeur

Hvis det oppstår ekstraordinære hendelser utenfor vår kontroll som brann, streik, lock-down, flom, krig, opprør, naturkatastrofer osv., som hindrer oss i å gjennomføre vår danseundervisning, er dette utenfor vår kontroll og Attic er fritatt for alt ansvar. Dette kompenseres ikke med redusert semesteravgift.

5) "Nedlegging" av timer

Attic forbeholder seg retten til å "legge" ned timer der det er 10 eller færre betalende påmeldte elever, i løpet av de 4 første ukene av kurset. Semesteravgiften for det aktuelle kurset vil da bli refundert til de aktuelle elevene som har betalt.

6) Verdisaker

Verdisaker oppbevares på eget ansvar. Vil dere låse inn tøy og verdisaker kan dere ta med egne små hengelåser og låse de inn i skapene i garderoben. Ta med verdisaker, klær, sko og ting du ellers er redd for, inn i dansesalene. Alle verdisaker oppbevares på eget ansvar.

7) Bilder/Video

Vi forbeholder oss retten til å bruke bilder og videopptak fra undervisning og forestillinger arrangert av Attic. Disse kan for eksempel brukes til egen reklame, annonser og på vår hjemmeside.

8) Norsk lov

Kjøpsavtalen er underlagt norsk lov.

BETALINGSSIKKERHET

Dintero er vår partner ved kortbetaling og Vipps. Hos oss kan du utføre en trygg betaling med 3C-Secure teknologi. 

Siden der du taster inn passordet ditt har som regel logoen til banken din. Denne kommunikasjonen går mellom deg og banken og ikke nettbutikken. Vi kan ikke se passordet eller koden du taster inn. Alle betalinger skjer med Bank-ID. 

- Websiden der du legger inn ditt kortnummer skal starte med https://  

- Ved kortbetaling vil betalingskortet også bli verifisert med CVV2/CVC2

- Bookingsystemet til Attic lagrer ingen informasjon vedrørende ditt kortnummer.

Lukk